امضای تفاهم نامه همکاری میان انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران و مجمع کارآفرینان
امضای تفاهم نامه همکاری میان انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران و مجمع کارآفرینان ایران گامی دیگر در راستای گسترش همکاری های انجمن با صنایع پیشران کشور به منظور توسعه تجدیدپذیرها
به گزارش برق نو، این تفاهم نامه که در روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ به امضای طرفین رسید، شرایط را برای گسترش همکاری ها در زمینه های آموزشی، پژوهشی، رسانه ای، خلق رویدادهای مشترک، تدوین؛ انتشار و رونمایی کتب تخصصی – صنفی، ارائه خدمات مشاورهای و استفاده از امکانات و فرصت های ارتباطی طرفین برای حل چالش های کلان صنفی فراهم می آورد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی مجمع کارآفرینان ایران، در این مراسم، داوود مددی، رییس هیئت مدیره انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران با بیان اینکه در کشور با ناترازی انرژی مواجهایم و این امر سبب خسارتهای سنگین به صنعت کشور شده است گفت: فقط در سال ۱۴۰۲ کشور ۱۸۲ همت خسارت و عدمالنفع بخش صنعت را متحمل شد و این درحالی است که خسارتهای بخش کشاورزی و خدمات را نیز باید محاسبه و لحاظ کرد.
مددی به مشکلاتی که ناترازی انرژی در کشور ایجاد کرده اشاره و اظهار کرد: این ناترازی باعث برخی نارساییهای اجتماعی شده و از همین منظر، اقدام مجمع کارآفرینان ایران اقدامی ملی و خداپسندانه است و امیدواریم بتواند بخشی از این ناترازی را مرتفع کند.
رییس هیئت مدیره انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران در ادامه گفت: نکته حائز اهمیت این است که انرژی خورشیدی نیازی به سوخت ندارد. همین امر استفاده از آن را برای آینده کشور لازم و ضروری میکند.
وی گفت: انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران از ده سال قبل این موضوع را پیگیری و فرهنگسازی در جامعه را در دستورکار خود قرار داد و همچنین تدوین قوانین مناسب برای حمایت از این قبیل طرحها نیز با پیگیریهای این انجمن صورت گرفته است.
مددی در ادامه افزود: پیگیریهای مستمر ریاست جمهوری نیز سبب شده تا برآورد سرمایه گذاران از مدت زمان ساخت تا بهرهوری نیروگاهها به حداقل برسد. اختصاص زمین نیز یکی از معضلات است که امیدوار هستیم با پیگیریهای دولت این مشکل مرتفع شود. همچنین درخصوص موضوع تامین مالی و تسهیلات بانکی نیز هماهنگیهایی با صندوق توسعه ملی انجام شده که امیدوار هستیم که فرآیند بهرهبرداری را کوتاهتر کند.
در ادامه این مراسم حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با اشاره به ناترازی انرژی در کشور اظهار کرد: موضوع ناترازی برق برای بخش تولید کشور به یک معضل بزرگ تبدیل شده است. از اینرو ناگزیر هستیم که صنایع کشور، خود وظیفه تامین برق کارخانهها را به عهده بگیرند.
غزنوی در ادامه با اشاره به اینکه، برای تامین برق واحدهای تولیدی حدود ۳ تا ۴ هزار مگاوات برق نیاز داریم و با تولید این مقدار، دولت میتواند مازاد تولید را به شبکه برق خانگی انتقال دهد گفت: در چنین شرایطی چارهای جز این نبود که شرکتهای پیشران به کمک کشور بیایند. صنایع پیشران نیز استقبال و احساس وظیفه کردند و این درحالی است که تنها دو شرکت از مجموع این پیشرانها در حوزه انرژی فعالیت دارند.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه ما استقبال و اشتیاق صنایع پیشران را به فال نیک میگیریم تاکید کرد: امیدواریم با کمک انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران که مسئولیت بخش تخصصی و علمی این مسئله را دارد بتوانیم از تجارب جهانی نیز بهره ببریم و گامی در جهت رفع ناترازی انرژی کشور برداریم.
مجمع کارافرینان, حمیدرضا غضنوی, تامین مالی, تسهیلات